38 content-ideeën voor Instagram Stories

Download het gratis e-book '38 content-ideeën voor Instagram Stories'

Je weet hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Jezelf online positioneren helpt (potentiële) volgers zich betrokken bij je te voelen, en zelfs producten en diensten van je af te nemen. Zit jij ook regelmatig met de handen in het haar omdat je geen idee hebt wat je nu weer moet posten? Dit gratis e-book -met 38(!) ideeën– helpt je alvast op weg.

Femke Kamps,
creatief content creator

Hi, mijn naam is Femke! Ik ben freelance content creator, auteur van het boek ‘Fuck the quarterlife crisis’ en spreker. Ik woon met mijn vriend en twee katten Wikkie & Nox in Rosmalen en zet mijn zachte G graag in om nigiri (want: verslaafd aan sushi) te bestellen. Daarnaast heb ik een grote liefde voor New York City, fotografie en carpool karaoke. Jij bent ook niet perfect.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.